Puur & panklaar

Varkenscarrée

A cut above
the rest

Hier komt de pure ambacht van onze slagers het best tot zijn recht. Met zorg uitgekozen, volgens de regels van de kunst opgeschoond, versneden en geportioneerd.

Altijd het beste stukje

Bij Walravens weet je waar je vlees vandaan komt. Veilig en vers. Met krachtige smaak, mooi gemarbreerd en gemarineerd en met een unieke Walravens signatuur. We doen er nog een schepje bovenop en zorgen voor ongeëvenaarde vegetarische alternatieven en het beste labelvlees.

Vlees

Het beste van rund, varken, kalf en lam, maar ook wild van topkwaliteit. Steeds met zorg door Walravens geselecteerd. Van een zinderende entrecôte of een mals varkenshaasje tot een stevige lamsbout.
Rundsvlees
Rundsvlees
Wagyu
Wagyu
Varkensvlees
Varkensvlees
Kalfsvlees
Kalfsvlees
Lamsvlees
Lamsvlees
Brochettes
Brochettes
Wild
Wild
Halal
Halal

Gevogelte & konijn

Proef van een toonaangevend en gevarieerd assortiment kip, kalkoen, eend en parelhoen. Of ga eens creatief aan de slag met konijn. Walravens presenteert je smaakmakers en panklare delicatessen om mee uit te pakken.
Kip
Kip
Kalkoen
Kalkoen
Eend
Eend
Konijn
Konijn
Wild gevogelte
Wild gevogelte

Karen Torosyan

Onze chefs

Karen Torosyan serveert sterrencreaties die smelten op je tong

Lees het interview

Barouche

Onze chefs

Pitafenomeen Barouche klaar om Brusselse zomer te veroveren

Lees het interview

Institut Royal d’Accueil pour le Handicap Moteur

Onze chefs

Chef Xavier Vandenbussche tovert gezonde maaltijden op tafel voor kinderen met een handicap

Lees het interview

Stijn Van Lier Catering

Onze chefs

Cateraar Stijn Van Lier floreert met een winterse takeaway

Lees het interview

Savoury

Onze chefs

Laïla Djelassi laat Brusselaars proeven van wereldkeuken op topniveau

Lees het interview

Tam Vo

Onze chefs

Streetfoodkoning Tam Vo tovert de lekkerste Vietnamese specialiteiten uit zijn hoed

Lees het interview

Pierrick Bagot

Onze chefs

Een banket voor 1000 mensen is een koud kunstje voor chef Pierrick Bagot.

Lees het interview

Bert Roelands

Onze chefs

Chef Bert Roelands trakteert woonzorgcentrumbewoners op varkenswangetjes op z’n Opwijks

Lees het interview
Walravens atelier

Innovatie in het Walravens atelier

Wil je iets uniek op de kaart zetten? In het Walravens atelier komen we samen tot nieuwe producten. We ontwikkelen recepturen op maat van start-ups en grootkeukens die hun lekkernijen nog beter willen afstemmen op een divers cliënteel.